4 årsaker til at gulvsliping kan være svært lønnsomt før salg av bolig

Meglerne er enige

"Ser det ut som en million dollar, er det en million dollar", heter det. Bruk dette til din fordel og sørg for at din bolig ser verdifull ut. Det gir deg høyere pris.

Del videoen med alle som skal selge bolig

De 4 årsakene er...

Vi har samarbeidet med eiendomsmeglere i årtier. De er enstemmige når det kommer til dette: Gulv er viktig og er med på å dra opp verdien av enhver bolig. Men hvorfor? 


 • Usikkerhet ødelegger betalingsviljen

  Gulv er superviktig for mange boligkjøpere. Er der tregulv i din, men gulvet gult og slitt, vet alle på visning at de må gjøre noe, men de er usikre på hvor mye det vil koste.

   

  Dette vil hindre dem i å by maks, fordi de tar høyde for den usikre kostnaden med gulvet (som du burde ha fikset på forhånd)

 • Dårlige bilder = dårlig salg

  Det er bildene alene som sikrer at folk faktisk kommer på visning i det hele tatt. Færre i budrunden = lavere sluttpris.

   

  Derfor trenger du et kjempelekkert gulv som kan heve bildene i prospekt og annonser. Dermed får du flere treff på annonsene, flere på visning, mer oppstand og en friskere budrunde.

   

  Med et gult, slitt eller kjedelig gulv kan du glemme denne effekten. Gulvet er boligens største flate og det synes godt!

 • Det er utseendet som gjør salget

  Har du investert i en billig gulvslip før salg og tenkt at det siste du vil er å spandere store summer nå som du skal selge? Er du fornøyd med å ha spart 20 000 kr?

   

  Bra, for du vil samtidig ha tapt flere ganger den summer fordi folk ser at gulvet ikke er pent.

   

  Billig gulvsliping er sjelden pent. Det er ikke et nyslipt gulv som trekker opp verdien, det er et kjempelekkert gulv som trekker opp verdien. Det er det du trenger for å sikre gevinst.

 • Posisjoner deg så du tiltrekker folk med penger

  For et godt salg trenger du folk med penger. De er gjerne vant med bedre kvalitet, og det må du gi dem om de skal være interessert.

   

  Sparer du på gulv og annet, tiltrekker du deg folk uten penger og støter vekk de du helst vil ha med i budrunden. Det koster deg!

Pent gulv

Hele prosessen fra forespørsel til ferdig utført arbeid har vært over all forventning og helt optimalt. Kombinasjonen av teknologi, oppfølging, kompetanse og kvalitet i arbeidet er det beste jeg har opplevd. Denne leverandøren kan jeg absolutt anbefale!

Kjetil. S, Oslo februar 2021

velkommen inn

Kan din bolig bli noen annens drøm?

Når interessentene drømmer om å stå i døra di og ønske venner og familie velkommen til sin nye bolig, da har du gjort alt riktig.

Gulvsliping er en enkel prosess

Du trenger bare bestille befaring, akseptere et tilbud og rydde ut av rommene.

Så fikser vi gulvet.


 • 1. Bestill befaring

  Finn tid og bestill befaring via vår online booking

 • 2. Aksepter tilbudet

  Studer tilbudet, aksepter elektronisk og så avtaler vi dato for utførelse

 • 3. Rydd ut

  Tøm rommene, så kan du lene deg tilbake. Vi kommer og fikser gulvet

 • 4. Du er salgsklar

  Gulvet er klart til bruk. Nå er det bare å kjøre salgsprosess!

 

Maksimer salget og øk din skattefrie fortjeneste

De fleste eiendomssalg gir selger skattefri gevinst. Tenk om en investering på 50 000 på gulvsliping kan gi deg 150 000 kroner mer i skattefri gevinst? Hadde det vært verdt innsatsen?

© Alle rettigheter tilhører Johansen & Sønn gulvsliperi AS